Чоловіча та жіноча збірні НУБіП з перетягування канату стали володарями Суперкубка України

9 вересня 2017 року

     9 вересня у Василькові Київської області відбулися спортивні змагання, приурочені до 1029-річчя з дня заснування міста. Серед них і «Суперкубок України» з перетягування канату.

     До участі у змаганнях запросили найсильніші чоловічі та жіночі команди країни – збірні НУБіП, міста Жашкова, Житомирського військового інституту, Державного університету телекомунікацій.
 
     Чоловіча та жіноча збірні НУБіП з перетягування канату на чолі з тренером Сергієм Єрмоленком підтвердили свою першість та стали абсолютними чемпіонами України і володарями Суперкубку.

     Окрім перетягування канату проходили богатирські змагання. І тут наші хлопці зайняли першість. Іван Кузьмич (капітан чоловічої збірної команди НУБіП) за 16 секунд притягнув пожежну машину вагою в 10 т, в той час, як у одного з запрошених богатирів результат був 22 секунди. Дмитро Закалата став чемпіоном у лонг-ліфт та за 1 хвилину підняв 13 разів 80 кг.
  
 

     За змаганнями спостерігали і вболівали студенти і співробітники університету на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою. А традиційну підтримку командам надав наш випускник Іван Ус, який також цього осіннього дня приєднався до спортсменів.

Вітаємо наших спортсменів і бажаємо подальших перемог!

 
 
Катерина Тужик
 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook