Антон Сірук з Баранівки хоче здобути професію менеджера в НУБіП України

20 липня 2017 року
Деканат ФАМ

        У рамках інтерв’ювання абітурієнтів, відбулася зустріч з випускником Баранівської гімназії Антоном Сіруком, який, подавши документи, завітав на факультет аграрного менеджменту зі своєю мамою, Світланою Володимирівною, аби подивитися, в яких умовах навчаються майбутні менеджери, адже саме такий фах він хоче здобути в НУБіП України.

 

Чому саме НУБіП України обрав для продовження навчання?

-              Хочу навчатися в столичному вузі. Детально ознайомившись із офіційним сайтом, вирішив на власні очі переконатися, чи все там так, як описано. Заяву подавали прямо в приймальній комісії, перший пріоритет віддавши менеджменту. Крім того, надіємось на бюджетне місце, оскільки батько є учасником АТО.

 

Які враження отримав, побувавши в НУБіП України?

 - Мене вразило мальовниче розташування вузу, сподобалось, що гуртожиток теж поряд, не потрібно буде витрачати багато часу, аби встигнути на першу пару. А, пройшовшись коридорами навчальних корпусів, зрозумів, що хочу здобути вищу освіту саме тут. Зацікавила інформація про можливість навчання у закордонних вузах-партнерах та можливість практичного стажування за кордоном.

 

Ким себе бачиш в майбутньому?

-              Вірю, що здобуті на факультеті знання зможу реалізувати в своїй професійній діяльності. Тому в майбутньому бачу себе успішним управителем.

      Які маєш захоплення окрім навчанням?

 - Маю 3-й розряд по баскетболу, тому хотів би поповнити баскетбольну збірну факультету. А ще надихнуло те, що команда факультету аграрного менеджменту є почесним переможцем «Голосіївської весни», а, оскільки я, як і мама, захоплююсь мистецтвом, хотілось би стати не лише учасником, а й переможцем наступної Голосіївки. Знаємо про наявність в університеті студій та гуртків за інтересами, а значить НУБіП України, окрім якісної освіти, дасть змогу реалізувати ще й творчі здібності.

Розмовляла Людмила Денисенко,
засту
пник декана 
факультету
аграрного менеджменту


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook