ЗАСІДАННЯ РАДИ РОБОТОДАВЦІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ЗАХИСТУ РОСЛИН, БІОТЕХНОЛОГІЙ ТА ЕКОЛОГІЇ

31 травня 2019 року

В рамках святкування Дня університету на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відбулось чергове засідання ради роботодавців. Декан факультету Доля М.М., НПП факультету, студенти та аспіранти активно спілкувалися з ними. Зокрема стосовно виробництва і використання засобів захисту рослин і мікродобрив в Україні, про що зазначив директор «Компанії УКРАВІТ»  Ільченко В.В. Він відмітив особливості практичної підготовки студентів в лабораторіях та на заводі компанії.

Про особливості виробництва і експорту унікальної ягідної культури лохини звичайної доповів директор ТОВ «БЕТЕК» Фарафонов В.А. Він поділився технологією вирощування  із використанням системи крапельного зрошування від ізраїльської компанії Нетафім і розповів про специфіку запилення культури бджолами та джмелями, що проводиться в  с. Барвинівка Новоград-Волинського району з використанням найсучаснішої техніки.

Заступник Голови ради роботодавців  Кириченко С.П. підвів підсумок щодо стану навчально-наукової співпраці  та перспективи розвитку галузей народного господарства України.

 На засіданні обговорювали  шляхи покращення профорієнтаційної роботи та особливості вступної кампанії 2017 року.

 

Заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

Л.Ющенко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook