Результати спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з баскетболу 3 х 3

17 травня 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №9, ігрова зала

16-17 травня 2017 року пройшли змагання спартакіади «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з баcкетболу 3 х 3.

Ігри проходили в запеклій боротьбі. Кожна команда мріяла про перемогу але до фінальної частини змагань пробилися команди економічного факультету, факультету аграрного менеджменту, факультету ветеринарної медицини і факультету конструювання та дизайну, який з різницею лише в одне очко у півфіналі зміг здолати команду механіко-технологічного факультету. Ще напруженішою видалась гра за третє місце тогож факультету конструювання та дизайну з факультетом ветеринарної медицини, в якій перемогу з рахунком 7-6 отримала команда факультету КД. Дуже нервовою та непередбачуваною була фінальна гра між командами факультету аграрного менеджменту та економічним факультетом. З рахунком 8 - 5 перемогу здобула команда факультету аграрного менеджменту. Вітаємо переможців.

Результати змагань розміщені на сайті НУБіП України Спорт/ Протоколи змагань.

 

Ірина Євтушенко, головний суддя змагань

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook