Фестиваль студентської науки-2017

15 травня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корп. № 1

15 травня у рамках проведення «Фестивалю студентської науки-2017» звітував студентський науковий гурток кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів «Технологія риби і морепродуктів», керівник гуртка Голембовська Н.В.

Відкрив урочисте засідання і виступив з вітальним словом перед присутніми Чумаченко І.П. к.с.-г.н., директор Науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва та Кондратюк В.М., к.с.-г.н., декан факультету тваринництва та водних біоресурсів, які привітали усіх учасників Фестивалю та засвідчили актуальність заходу, зауваживши, що найкращі і талановиті студенти проявляють активність та інтерес до поглиблення власних знань. 

 

  

Серед членів журі комісій, які оцінювали діяльність гуртків були представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічні працівники факультетів. 

Гурток «Технологія риби і морепродуктів» представляв староста Прасол Ігор, який ознайомив слухачів з сучасними технологіями переробки риби, морепродуктів  та розробленням інноваційних технологій.

 

 За період роботи гуртківці прийняли часть у 3 конференціях, а саме:

 - ІМіжнародній науково-практичній конференції «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія і економіка в харчовій і косметичній промисловості», м. Харків, 20016 р.;

-  IV Міжнародній науково-практичній конференції «Продовольчі ресурси: проблеми і перспективи», м. Київ, 2016 р.;

- VІІ Міжнародній науково-практичній конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства», м. Київ, 2017.  

 На конференціях зроблено 4 доповіді із них 2 отримали дипломи І та ІІ ступеня. 

  

Побажаємо учасникам успіхів, нових цікавих наукових ідей і не зупинятись на досягнутому.

Ірина Веретинська,
асистент кафедри технології м'ясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook