Наталія Голуб – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

3 травня 2017 року

     25-26 квітня 2017 року на базі Луцького національного технічного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». Участь у ньому взяли 103 студенти з 52 вишів України. НУБіП представляли четвертокурсники механіко-технологічного факультету Олена Атаманенко та Наталія Голуб (керівник – завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Олександр Войналович).

     Конкурсні завдання передбачали виконання 60 тестових завдань письмово, 3 практичних задач і заповнення тематичного кросворда. Завдання перевіряли члени журі за умови повної конфіденційності відповідей учасників через використання процедури шифрування робіт.
     У результаті Наталія виборола диплом ІІ ступеня, а Олену відзначили грамотою за високі показники у виконанні тестових завдань з охорони праці.

 

     Колектив кафедри охорони праці та інженерії середовища вітає переможців та висловлює щиру вдячність викладачам кафедри туризму та цивільної безпеки Луцького НТУ за прекрасне проведення такого відповідального заходу.

Євгенія Марчишина,
доцент кафедри
охорони праці та інженерії середовища
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook