Факультет аграрного менеджменту випустив бакалаврів заочної форми навчання

13 квітня 2017 року
Факультет аграрного менеджменту

    13 квітня факультет аграрного менеджменту радо вітав випускників освітнього ступеня «Бакалавр» напрямів підготовки «Маркетинг» та «Менеджмент» заочної форми навчання. 

Для наших випускників цей день дійсно особливий – нарешті складено всі іспити та заліки, захищено курсові та дипломні роботи… Це своєрідна межа, після якої відкриваються нові можливості й перспективи професійного зростання...
Та, безперечно, хочеться якомога довше залишатись у дружній студентській родині факультету аграрного менеджменту. І сьогоднішні випускники мають таку можливість, продовживши навчання в магістратурі.
Ну а сьогодні колектив факультету аграрного менеджменту щиро вітав винуватців свята і бажав подальших успіхів!

     До привітального слова були запрошені завідувачі кафедрами: адміністративного менеджменту та ЗЕД, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НААН України, заслужений діяч науки і техніки України Валерій Павлович Галушкоменеджменту ім. професора Завадського, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Василь Павлович Горьовий; маркетингу та міжнародної торгівлі, доктор економічних наук, професор Ярослава Степанівна Ларіна та професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор Тетяна Леонідівна Мостенська.

 

 

    Виступаючі побажали випускникам успіху в трудовій діяльності, реалізації творчих задумів та злагоди в родинах й запросили продовжити навчання на факультеті

    До таких щирих побажань та теплих слів долучились студенти денної форми навчання Тетяна ВасильчукМаргарита Пелех та Данило Карачевський з музичними вітаннями.

 

     От і настала хвилююча мить – вручення довгоочікуваних дипломів. До випускників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, привітавши їх із завершенням навчання й нагородивши подяками за організаційний вклад у діяльність факультету старост академічних груп: Ірину Фурсу, Євгенію Ткаченко, Олександру Колеснік, Марину Марчук та Ірину Шпаковську.

 

     Після цього Анатолій Дмитрович зачитав наказ ректора «Про закінчення навчання», побажав молодим фахівцям здійснення всіх мрій, реалізації життєвих планів, професійного кар'єрного зростання і, разом із завідувачами кафедрами, вручив дипломи випускникам.

 

  

  

  

  

  

     Зі словами подяки від імені всіх 72 випускників-бакалаврів виступила Ірина Шпаковська. Вона висловила вдячність працівникам деканату та всім викладачам за отримані в процесі навчання знання.

 

     Ну от і подолано чергову сходинку в житті наших сьогоднішніх випускників. Ми вирімо, що за роки навчання відбулось багато позитивних змін у вашому житті – ви знайшли нових друзів і, можливо, колег, а хтось – і свою другу половинку! Отримали нові знання та досвід, відчули себе частиною великої родини НУБіП України. І, впевнені, у вас з’явилось бажання продовжити навчання або в магістратурі, або стати студентом навіть денної форми навчання.

 

 

 
 
Успіхів Вам, шановні випускники!
Чекаємо Вас у стінах рідного університету в статусі студентів
освітнього ступеня «Магістр»! 
 
 
Людмила Денисенко, заступник декана
факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook