Олег Криворот представив НУБіП України на Першому Всеукраїнському поетичному стартапі «Дотиком душі» в м. Чернігів

26 березня 2017 року

     Напередодні Всесвітнього дня поезії та в день народження Ліни Костенко, а саме 19 березня 2017 року в затишних стінах Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Короленка стартував Перший Всеукраїнський поетичний стартап «Дотиком душі». Чернігівська земля багата талантами і творчими людьми, які пишуть вірші. Тому саме бібліотека, яка уже відкрила багатьох талановитих художників, фотохудожників тепер стала стартовим майданчиком і для поетів.
     Для участі в проекті було надіслано близько 60 анкет-заявок. Свої вірші читали поети не тільки з міста Чернігова та області, а і з різних куточків України: Києва, Житомира, Миколаєва, Харкова, Бучі, Коломиї, Вишгорода та Рівненської області.
    Протягом 5-6 хвилин учасники мали змогу прочитати власні поетичні твори.
Працювала професійна колегія у складі: Артюхової Л.Г. – начальника відділу Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, Аліференко І.М. – директора Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка, Мамчич О.Б. – голови Чернігівського обласного осередку Всеукраїнської творчої спілки "Конгрес літераторів України", Арсенич-Баран Г.В. – голови Чернігівської обласної організації Національної спілки письменників України, Ткача М.М. – головного редактора журналу "Літературний Чернігів". Справжні професіонали оцінювала виступи учасників.

Випала честь приймати участь у поетичному форумі і старшому викладачу кафедри обліку та оподаткування, заступнику декана з виховної роботи економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Олегу Кривороту. Олег Григорович у вересні минулого року провів творчий вечір та має власних чотири збірки віршів, постійно виступає на різноманітних заходах, тому із задоволенням порадував шанувальників слова Всеукраїнського поетичного стартапу «Дотиком душі» власними віршами.
Зі сцени лунали вірші людей різного віку, соціального статусу та професій. Звучала громадянська лірика, патріотична, романтична. Не обійшлось і без іронічних рядків. Музичні паузи добавляли колориту. Запашна брейк-кава під час перерви всіх об'єднала: і учасників, і гостей.
Свято закінчилося підбиттям підсумків і нагородженням учасників.
 

Заступник декана економічного факультету В.В. Нагорний

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook