Відбувся звіт завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

17 березня 2017, 13:25

16 березня на засіданні вченої ради факультету ветеринарної медицини заслухали звіт завідувача кафедри професора Любецького В.Й. «Стан та перспективи розвитку кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин».

Завідувач представив роботу колективу кафедри за останні п’ять років та визначив головні пріоритети роботи кафедри на майбутнє. Вчена рада високо оцінила роботу як завідувача, так і колективу кафедри. В обговоренні звіту прийняли участь професори Томчук В.А., Захаренко М.О., заступник декана Данілов В.Б. та декан факультету ветеринарної медицини, який відмітив кадровий потенціал кафедри та зазначив, що майже всі співробітники, починаючи від завідувача, пройшли роботу у деканаті факультету, а два з них і на сьогоднішній день є його заступниками. Подякував завідувачу за «кузню кадрів», які до кожного поставленого завдання ставляться з великою відповідальністю.

Також декан підкреслив серйозну роботу кафедри щодо практичної підготовки студентів під час навчальних практик та виїзних занять. До завідувача звернувся з запитанням: «Яка основна справа кафедри у 2017 році?». На що завідувач відповів, що вперш чергу – посилення матеріально-технічної бази кафедри, ремонт стаціонару кафедри, доречі, який вже розпочався, та підготовка до захисту молодого доктора наук зі спеціальності 16.00.07 «Ветеринарне акушерство».
                                                                             

Деркач С.С.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook