Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського: запрошуємо на навчання школярів Богуславщини

16 січня 2017 року
Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Напередодні новорічних свят, з метою донесення до майбутніх абітурієнтів детальної інформації про НУБіП України, його переваги та можливості, які відкриваються перед студентами Університету, к.е.н., доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Ольга ПетрівнаГогуля відвідала Богуславські ЗОШ I-III ступенів № 2 і № 3 (м. Богуслав, Київська обл.).

Під час зустрічі учням і педагогам навчальних закладів було надано детальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, зокрема факультет аграрного менеджменту. Ознайомлено з особливостями та перевагами навчальної і культурно-виховної діяльності Університету (поглиблене вивчення іноземної мови, можливість реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, навчатися за кордоном).
При проведенні бесіди з одинадцятикласниками було розповсюджено оголошення з правилами прийому, акцентовано увагу на можливостях навчання старшокласників на підготовчих курсах вУніверситеті та перевагах для абітурієнтів після їх успішного закінчення.
Особливу зацікавленість у старшокласників викликали питання щодо наявності державних місць, переліку спеціальностей, умов проживання у студентських гуртожитках, харчування, відпочинку, доступу до Інтернет-мережі, можливостях стажування та проходження практики за кордономтощо.
Вчителі та директори шкіл цікавилися перспективами працевлаштування, правилами прийому, переліком конкурсних предметів та прохідними балами.
 
 
У кінці зустрічі зі школярами було проведено анкетування для виявлення переваг при виборі майбутніх спеціальностей і відповідно професій, тих аспектів, які повинні бути пріоритетними для сучасного вишу, обізнаності про діяльність вишів України тощо.
 
 
Школярам-випускникам побажали свідомого вибору майбутньої професії у відповідальний період становлення їх як особистостей, запросили відвідати університет, зокрема в День відкритих дверей, і в близькому майбутньому приєднатися до великої студентської сім’ї НУБіП України.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook