Ректорат: у новий рік з новими планами

16 січня 2017 року

     Після двотижневої відпустки в університеті розпочалася активна робота, хоча ректорат і служби повноцінно працювали і в цей період. За традицією, 16 січня під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головним питанням наради стало планування роботи на найближчий період, зокрема обговорювалися початок нового навчального року, проведення широкої наради за участі завідувачів кафедрами, яка відбудеться 2 лютого, конференції трудового колективу тощо.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про хід ремонтних робіт в університеті. А вони йдуть за планом, незважаючи на погодні умови і святкові дні. Зараз більше уваги буде приділятися ремонту кімнат у гуртожитках. 

    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про підготовку шести заявок на участь представників університету в програмах обмінів ERASMUS+. Також триває оформлення договорів з партнерськими європейськими вишами на участь у конкурсах проектів HORIZON-2020. У центрі уваги економічно-бухгалтерських служб проект бюджету університету на 2017 рік, виплата заробітної плати та стипендій.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на стані оформлення звіту за наукову діяльність у минулому році та узгодженні програми навчання членів ректорату, яке пройде наступного тижня. 17 січня о 1500 відбудеться нарада щодо реалізації програми енергоефективності.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Валерію Іщенку – поліпшити побутову ситуацію в гуртожитках, відремонтувати 80 кімнат, що вивільнилися після випуску і виселення магістрів, переглянути програму енергоефективності з тим, аби зекономити у 2017 році 30% у абсолютних показниках, спільно з бухгалтерією підготувати проект оснащення корпусу №3. Ігорю Ібатулліну – підготувати співбесіди з керівниками структурних підрозділів, нараду з завідувачами кафедр. Вадиму Ткачуку – нарахувати стипендію, активніше висвітлювати міжнародні події на офіційному сайті університету. Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші – контролювати звітну кампанію деканів факультетів та директорів інститутів, підготувати проведення олімпіади з хімії, посилити профорієнтаційну роботу, запровадити електронний музей університету.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook