Підсумки Року англійської мови у НУБіП України

31 грудня 2016 року

     Президент України Петро Порошенко оголосив 2016 рік – Роком англійської мови, наголосивши на тому, що англійська мова є мовою міжнародного спілкування, вільне володіння якою розширює доступ громадян до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей. 
     У рамках проведення Року англійської мови науково-педагогічні працівники кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології зробили все можливе для того, щоб створити сприятливі умови не тільки для підвищення власної кваліфікації, а і для вдосконалення рівня володіння англійською мовою студентів та працівників НУБіП України.

     Підводячи підсумки, варто зазначити, що 2016 рік у нашому університеті був інтенсивним, оскільки відбулося дуже багато цікавих заходів, а саме:

  • 10 березня 2016 р. – науково-методичний семінар «Teaching Tips for the Efficiency of the Classroom».
  • 28-29 березня 2016 року – науково-практичні семінари «Teaching Reading for FCE with official exam preparation materials» та «Speaking for FCE. Learning Listetening for B2», організований гуманітарно-педагогічним факультетом спільно з Cambridge University Press та Cambridge Language Assessment Centre.

 

  • 21 квітня 2015 році у рамках проведення тижня англійської мови на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбувся семінар «Getting Ready for Cambridge English: First Writing Paper», співорганізаторами якого стали видавництво Кембриджського університету (Cambridge University Press), Екзаменаційний департамент Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment) та офіційний дистриб’ютер видавництва в Україні компанія Лінгвіст.
  • 1 жовтня 2016 року викладачі кафедри англійської філології взяли участь у святкуванні Європейського дня мов, організованого Британською Радою в Україні, Goete-Institut в Україні, Посольством Іспанії, Італійським інститутом культури, Польським інститутом у Києві, Французьким інститутом в Україні та Чеським центром.

  • 5 жовтня 2016 року – міжнародний науково-практичний семінар «International Cambridge Exams – The Challenges of Today», учасниками якого стали всі, хто бажав покращити свої іншомовні комунікативні навички та небайдужі до популяризації англійської мови на території України.
  • 7-8 листопада 2016 року у межах програми «LEADERSHIP. RISE-UP FUTURE LEADERS OF UKRAINE» відбувся безкоштовний англомовний дводенний семінар для студентів гуманітарно-педагогічного факультету «РІШЕННЯ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ ОСОБИСТИЙ УСПІХ»
  • 16 листопада 2016 року у межах угоди про співпрацю з Cambridge English Language Assessment в Україні та Cambridge University Press ELT на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся семінар «Developing your listening skills for Cambridge English: First», участь у якому взяло понад 180 викладачів і студентів як з Національного університету біоресурсів і природокористування України, так і з інших, зокрема Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного педагогічного університету імені Драгоманова, Національного технічного університету України «КПІ», Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.
  • 17 листопада 2016 року межах тижня англійської мови відбувся інтерактивний тренінг «My Lab for Market Leader: Informing Teaching and Enriching Learning», під час якого методист Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL Майклом Хадсоном ознайомив присутніх з особливостями використання навчальної он-лайн плаформи My Lab на прикладі підручника Market Leader.

  • 23 листопада 2016 року – організовано і вперше у стінах університету проведено методистом-консультантом представництва Express Publishing в Україні Оленою Хорош науково-методичний семінар «Career Paths series – the shortest path to your career», в якому взяло участь понад 60 учасників.

     Крім того, з метою популяризації не тільки англійської, а і німецької, польської та французької мов на базі гуманітарно-педагогічного факультету науково-педагогічними працівниками кафедр романо-германських мов і перекладу, іноземної філології та перекладу, англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей і англійської філології було організовано осінню школу «Юний філолог» для старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів Голосіївського району м. Києва (31 жовтня-4 листопада 2016 р.).

Дякуємо всім за підтримку у 2016! Нових звершень, успіху і вперед до нових знань у 2017 році!

Наталя Арістова,
кафедра англійської філології  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook