В ННІ лісового і садово-паркового господарства урочисто вручили дипломи магістрів

26 грудня 2016 року

23 грудня 2016 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулося урочисте вручення дипломів магістра студентам спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Мисливське господарство» та «Технології деревообробки» освітньо-професійної підготовки. В цей день путівку в життя отримали 94 магістри-випускники. Серед найуспішніших варто відзначити Ольгу Гірич, Віктора Черватюка, Надію Ружицьку, Ольгу Самоненко та Олександра Люшенка, які з рук ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка отримали дипломи з відзнакою та почесні грамоти університету.

Вітаючи випускників, Станіслав Миколайович відмітив важливість здобутого ними фаху для розбудови квітучої, незалежної України.

Щирі слова та побажання випускникам висловили також директор навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства професор Лакида Петро Іванович, заступники директора Роман Василишин, Віктор Свинчук та Олександр Соваков. До привітань долучилися також Голови екзаменаційних комісій Юрій Марчук й Віктор Маурер, завідувач кафедри технології деревообробки Олена Пінчевська та декани, які здійснювали набір на навчання ниніншіх випускників – Сергій Ковалевський та Олександр Бала.

Привітальну програму для студентів-випускників підготувала студентська організація інституту під керівництвом заступника директора з виховної роботи Олександра Совакова.

Щиро вітаємо наших випускників і бажаємо їм нових звершень на професійній ниві та щастя у житті!

В. Миронюк

заступник директора ННІ ЛіСПГ з організаційних питань

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook