Студент магістратури Кіотського університету Такуя Хайаші пройшов стажування у ННІ лісового і садово-паркового господарства та Українському НДІ сільськогосподарської радіології НУБіП України

20 листопада 2016 року

     Студент магістратури факультету глобальних екологічних досліджень Кіотського університету Такуя Хайаші (Takuya Hayashi) успішно пройшов 3-х місячне стажування у ННІ лісового і садово-паркового господарства та Українському НДІ сільськогосподарської радіології. Метою стажування було дослідження міграції 137Cs у лісових екосистемах, зокрема у грибах – макроміцетах, а також ознайомлення з сучасним станом досліджень та лісового господарствав Україні. Наукове керівництво здійснювали проф. Кашпаров В.О. та проф. Зібцев С.В. 

     Під час стажування Такуя Хайаші прийняв участь у міжнародному радіологічному семінарі-тренінгу, який був організований УкрНДІСГР 5-8 вересня 2016 р. (EUCOMETcourse), відвідав експериментальні ділянки у зоні відчуження та за її межами, провіввласні радіоекологічні дослідження та ряд семінарів з студентами НУБіП щодо вищої освіти в Японії. В рамках культурної програми він ознайомився із українською культурою, природою, звичаями, кухнею, отримав багато нових друзів, що безумовно залишить у нього приємні спогади про Україну. 

Тарас Малаховський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook