На гуманітарно-педагогічному факультеті відбулась конференція за результатами магістерських досліджень

7 листопада 2016, 11:38

 Відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. № 55 про  проведення конференції для студентів магістратури 2-го року навчання з метою представлення результатів їх досліджень у рамках підготовки магістерських робіт 02 листопада 2016 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулась конференція за участі 18 магістрів спеціальності «Переклад», які виступили та презентували  результати своїх магістерських досліджень.

На заході були присутні: начальник відділу магістерських програм, кандидат економічних наук, доцент Колеснікова О. М., заступник декана з наукової роботи і міжнародної діяльності, доктор педагогічних наук, професор Ковальчук В. І., завідувач кафедри  романо-германських мов і перекладу, доктор педагогічних наук, професор Малихін О. В., завідувач кафедри іноземної філології і перекладу, доктор педагогічних наук, професор Амеліна С. В.
Виступи студентів супроводжувалися постерними презентаціями. У своїх виступах студенти торкались актуальних питань перекладу, акцентували увагу на результатах своїх досліджень, їх актуальності, науковій новизні, практичній значущості  робіт.
Усі наукові роботи присвячено дослідженню аграрної термінології та специфіки її перекладу, зокрема, у сферах ветеринарії, екології, рибництва та аквакультури, рослинництва, тваринництва тощо. Студентам було надано корисні поради щодо вдосконалення магістерських робіт на етапі їх завершення.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook