Думаємо про майбутнє

4 листопада 2016, 13:56
НУБіП України

Думаємо про майбутнє

 

      2 листопада 2016 року на кафедрі садівництва ім. проф. В. Л. Симиренка в рамках дня відкритих дверей відбулась зустріч зі студентами 2 курсу Немішаївського агротехнічного коледжу. Спочатку завідувачка кафедри, професор Т. Є. Кондратенко познайомила їх з перспективами спеціальності «Садівництво і виноградарство». Далі доцент Б. М. Мазур детально розповів про професорсько-викладацький склад кафедри та напрямки навчальної та науково-дослідної роботи. Крім того зазначив, що студенти спеціальності «Садівництво і виноградарство» мають можливість стажуватися у кращих профільних господарствах та наукових установах України.

      У зустрічі з майбутніми абітурієнтами взяв участь заступник декана агробіологічного факультету В. М. Завгородній. Він розповів про умови вступу в університет для абітурієнтів з дипломом молодшого спеціаліста на програму скороченого терміну навчання та на 3 курс. Крім того він відповів на всі питання студентів, що стосувалися ліквідації академічної різниці, умов навчання та проживання у гуртожитку. 

 

      Зустріч продовжилася в НДП «Плодоовочевий сад», де студенти ознайомилися з ділянками, на яких проходять практичні заняття, а також навчальні і предметні практики з профільних дисциплін (розсадництво, плодівництво, виноградарство).

 

Побували у різних відділеннях плодового розсадника, ознайомились із роботою метеостанції, побачили насадження плодових, ягідних культур і винограду. 

      Не зважаючи на складні погодні умови, зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Колектив кафедри сподівається, що студенти з Немішаєво отримали багато корисної інформації, яка сприятиме їхньому професійному росту, а також вибору майбутнього місця навчання.

 

Марія Спірочкіна

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook