Підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини в НУБіП України.

19 жовтня 2016 року
НУБіП України

 


З 17 жовтня 2016 року згідно плану-графіка підвищення кваліфікації керівних працівників і спеціалістів агропромислового комплексу України, затвердженого Міністерством аграрної політики та продовольства України від 30.12.2015р. за № 37–18–2-13/21194, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти НУБіП України розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за чотирма напрямками:

1.    Спеціалісти відділів державної ветеринарної інспекції державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба).
2.    Начальники і спеціалісти відділів забезпечення протиепізоотичної роботи державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба).
3.    Лікарі-токсикологи з фізико-хімічних досліджень державних лабораторій ветеринарної медицини в областях України.
4.    Завідувачі патоморфологічними відділами, лікарі-патоморфологи регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.


На факультеті ветеринарної медицини слухачів курсів підвищення кваліфікації зустріли заступник директора ННІ післядипломної освіти, д. с.-г. н., професорПабат Віктор Олексійович і заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти, к.вет.н., доцент Бойко Григорій Васильович.


Професор Пабат В.О. провів лекцію «Шляхи інноваційного розвитку АПК України в сучасних умовах». Крім того, було презентовано програми перепідготовки з надання другої вищої освіти та магістерські програми, які функціонують в ННІ післядипломної освіти. 


Стегней М.М. провів заняття «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині», після якої слухачі відвідали музей анатомії факультету ветеринарної медицини.


Бойко Г.В. ознайомив слухачів з особливостями вступної компанії 2016 року на факультет ветеринарної медицини, перевагами навчання в НУБіП України і провів заняття «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини в Україні». 


Увагу слухачів було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. 
 


Заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти,

к. вет. н., доцент  Бойко Г.В.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook