Читай! Формат не має значення

12 вересня 2016 року

Кожного року з початком нового навчального семестру бібліотека університету з радістю зустрічає своїх користувачів, адже на сьогодні навчання немислиме без належної інформаційної підтримки, яку здійснюють сучасні книгозбірні. 

     Фонд наукової бібліотеки НУБіП України багатогалузевий та нараховує більше 1 млн. примірників навчально-методичної та наукової літератури як вітчизняної так і зарубіжної, у т.ч. рідкісних видань (з 1779 р.), авторефератів дисертацій (з 1950 р.), дисертацій (з 1946 р.), щорічно одержує понад 100 назв журналів та понад 50 назв газет. 

  

Крім друкованих видань, усі користувачі мають можливість скористатись і електронною бібліотекою НУБіП України, що доступна з локальної мережі університету і містить повні тексти 665 підручників та навчальних посібників, 297 монографій, 2053 навчально-методичних матеріалів (методичних рекомендацій до виконання практичних та лабораторних робіт, конспектів лекцій, робочих зошитів).

 

А тим, хто бажає отримати необхідну навчально-методичну літературу, нагадуємо, що її видача здійснюється як у центральній бібліотеці, так і у філіях бібліотеки відповідно, адже кожен факультет чи інститут закріплений за конкретною філією або відділом бібліотеки. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням http://nubip.edu.ua/node/21258

 

 

Тож, читайте, адже формат не має значення!

 

Кіщак Тетяна,

директор наукової бібліотеки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook