Не словом, а ділом: продовжуємо реалізовувати програму енергозбереження

13 серпня 2016 року

 На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020», рішень вченої ради та ректорату в університеті продовжується реалізація програми енергозбереження. 

 
На разі завезено обладнання для облаштування двох автоматизованих теплопунктів у навчальному корпусі №1. Як запевняє проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, вже за кілька днів вони будуть змонтовані. Встановлення таких теплопунктів, перш за все, вирішить проблему рівномірного обігріву приміщення. А це особливо є актуальним для цього корпусу, адже при низьких температурах взимку в аудиторіях було доволі прохолодно. По-друге, теплопункт дає можливість суттєвої економії використання тепла – до 50%.
 
Витрати на проектування, обладнання, його встановлення і обслуговування взяли на себе випускники, благодійники і члени рад роботодавців, говорять декани факультетів тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, гуманітарно-педагогічного Василь Шинкарук та директор ННІ лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида.
 
Нагадаємо, що у цьому році такі теплопункти вже встановлені у навчальних корпусах №4 та №10. На черзі - №11 та №12.
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook