Ще один день з Америка Хаус Київ

25 травня 2016 року

Америка Хаус Київ – це культурно-освітній центр, метою якого є сприяння відкритому діалогу, новаторству та співпраці навколо спільних цінностей України і США, надання можливості розвитку професійного й особистого потенціалу, стимулювання творчості. Перелік заходів, що відбуваються щоденно в цьому гостинному місці, включає дискусії з актуальних питань, виступи фахівців, семінари, кіновечори, засідання англомовного клубу, мистецькі виставки, концерти, театральні вистави та тренінги.

Для викладачів кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей та їх студентів Америка Хаус Київ вже давно став осередком підвищення фахової майстерності, де можна не лише поспілкуватися з носіями мови, а й дізнатися багато нового щодо методики викладання англійської, ознайомитися з новітніми освітніми тенденціями та ресурсами.

Так, 24 травня, к.пед.н., доц. О. Іванова, к.філол.н., ст. викладач О. Поліщук та к.філол.н., ст. викладач Ю. Дем’янова приєдналися до учасників семінару «Використання онлайн можливостей у вивченні англійської мови», що його проводила доктор лінгвістики Леслі Оп-Бекман, директор Центру інноваційного програмування Орегонського університету, США. Доповідачка з власного досвіду розповіла присутнім про переваги інтеграції інтернет-ресурсів у навчальний процес з англійської мови, запропонувала низку цікавих сайтів та окреслила можливості їх використання як на заняттях, так і у самостійній роботі на всіх етапах вивчення мови. Приємно відзначити, що пані Л. Оп-Бекман намагалася охопити увагою професійні інтереси й творчі нахили усіх учасників семінару, пропонуючи широке розмаїття навчальних ресурсів. Зокрема, нас зацікавили можливості створення спільних інтернет-проектів та обміну ідеями між студентами різних навчальних закладів світу для вдосконалення їх комунікативної компетентності, розвитку навичок пошуково-дослідницької діяльності й зміцнення міжкультурного діалогу; використання каталогів онлайн-курсів для дистанційного навчання від провідних університетів та освітніх організацій світу; тематичних інтернет-колекцій та комунікативних клубів за інтересами.

Зустріч проходила в дружній, відкритій атмосфері; доповідачка радо відповідала на всі питання учасників семінару, заохочувала присутніх до продуктивного спілкування й розширення професійних контактів.

З нетерпінням чекаємо нової нагоди відвідати Америка Хаус Київ – острівець культури й справжніх загальнолюдських цінностей, острівець співпраці, професіоналізму та співтворчості.

К.пед.н., доц. О. Іванова,
к.філол.н., ст. викладач О. Поліщук,
к.філол.н., ст. викладач Ю. Дем’янова

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook