В університеті відкрито англомовні програмі підготовки магістрів з економіки, менеджменту і екології

13 травня 2016 року

 На виконання програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» наказом ректора Станіслава Ніколаєнка запроваджені англомовні магістерські програми за спеціальностями економіка, менеджмент і екологія за відповідними спеціалізаціями економіка, менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, екологія та охорона навколишнього середовища.

 
До 20 травня декани факультетів - економічного Анатолій Діброва, аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля - спільно з ННЦ міжнародної діяльності, навчальним відділом та завідувачами профільних кафедр повинні розробити та затвердити навчальні плани, закріпити викладачів, потурбуватися про навчально-методичне забезпечення дисциплін.
 
Запровадження англомовних програм підготовки магістрів дасть можливість реалізувати академічну мобільність студентів, залучити на навчання до нашого університету іноземних студентів.
 
Для викладання окремих дисциплін планується також залучити провідних професорів вищих навчальних закладів Європи і світу.
 
Оксана Рябченко
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook