Семінар студентського профспілкового активу вищих навчальних закладів

10 листопада 2015 року
Ніжинський агротехнічний інститут

09 листопада 2015 року члени студентського профбюро інституту взяли участь у семінарі студентського профспілкового активу вищих навчальних закладів Чернігівської області, який проводила Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України спільно з Первинною профспілковою організацією студентів Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

Відкрила семінар голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Матвеєва. Тетяна Анатоліївна ознайомила присутніх зі структурою, метою, завданнями, результатами роботи та перспективою розвитку Профспілки. Далі були відзначені та нагороджені профспілкові активісти навчальних закладів з нагоди Міжнародного дня студентів.

Після офіційної частини, представники Ніжинського агротехнічного інституту, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка, Чернігівського технологічного університету, Ніжинського агротехнічного коледжу, Чернігівського коледжу транспортних і комп’ютерних технологій та Прилуцького гуманітарного коледжу імені І.Я. Франка із задоволенням взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти».

На завершення семінару для студентів був проведений тренінг: «Комунікативна компетенція. Імідж профспілки і профспілкового лідера». Модератори Віталій Копиш та Володимир Ковальчук цікаво подали матеріал, закріпили його практичними завданнями в групах, проте найбільше зацікавлення викликали завдання з використанням відео практикуму.

Дякуємо організаторам та учасникам семінару за нові знання та вміння їх використовувати на практиці, нові знайомства та приємні враження!

Наталія Шевченко, ст. викладач кафедри соціально-гуманітрних дисциплін


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook