Студенти та аспіранти отримали премії та матеріальні допомоги

26 листопада 2015 року

 У нашому університеті навчаються талановиті і творчі студенти. Аби підтримати їх активність і мотивацію до нових звершень в навчанні, дослідженнях, науці, спорті, самодіяльності, самоврядуванні ректорат преміював студентів, які вже досягли певних успіхів. До Міжнародного дня студента грошовою допомогою відзначені колеги, які стали кращими в номінаціях року: кращий студент – студентка факультету аграрного менеджменту Митрофаненко Марія; кращий студент з особистим академічним рейтингом 1935 балів – Царинник Софія, студентка факультету інформаційних технологій; кращий спортсмен – студент факультету аграрного менеджменту Романчук Сергій; кращий студент-науковець – студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Кімейчук Іван; кращий голова студентської організації – Голячук Ольга, студентка факультету інформаційних технологій; кращий голова студентської ради гуртожитків – Савчук Тарас, студент факультету ветеринарної медицини; кращий курсант військової кафедри – Нестерук Ярослав; найпопулярніший співак – студент факультету конструювання та дизайну Гненюк Максим; універсальний артист – студент агробіологічного факультету Гайдай Артур; золотий соловейко НУБіП України – Штика Аліна, студентка факультету інформаційних технологій та інші студенти.

 
Багато студентів є вихідцями з сільської місцевості і часто з малозабезпечених сімей. В той час, коли в суспільстві складана фінансова-економічна ситуація, адміністрація вишу не може залишатися осторонь проблем молоді. Тому за активної участі студентської організації, стипендіальних комісій на факультетах та профспілкових бюро студентів були підготовлені пропозиції щодо надання матеріальної допомоги для студентів із багатодітних та малозабезпечених сімей, студентів з інвалідністю, учасників АТО, тимчасово переміщених осіб, студентів, які втратили годувальника та інших. Відповідно вісімсот студентів університету отримали матеріальну допомогу у розмірі стипендії 825 гривень та близько сорока аспірантів 1500 гривень.
 
Окремо хочемо зазначити, що заяви на матеріальну допомогу приймаються цілорічно. Якщо виникають матеріальні чи будь-які інші труднощі, – ректорат, профком студентів та аспірантів завжди готовий підставити своє плече та допомогти. 
 
Голова профкому студентів НУБіП України О.Муравський
Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку В.Коваленко
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook