Десяті Всеукраїнські читання з гуманної педагогіки “Виховуватися в моральному кліматі пам’яті”

23 листопада 2015 року

      21-22 листопада 2015 року під егідою Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, за підтримки Міністерства освіти і науки України в Національному педагогічному університеті ім. М. Драгоманова відбулися Десяті Всеукраїнські читання з гуманної педагогіки “Виховуватися в моральному кліматі пам’яті”.

    Читання відкрив С.Л. Крук, кандидат педагогічних наук, президент Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації гуманної педагогіки, директор Центру інноваційної педагогіки та психології.
    З вітанням виступили І.Д. Бех, директор Інституту проблем виховання НАПН України, дійсний член НАПН України, доктор психологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України та С.Д. Максименко, академік-секретар НАПН України, іноземний академік РАО та академії природничих наук ФРН, доктор психологічних наук, професор, директор інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України.
    Викладачі Бережанського агротехнічного коледжу Бойко О.І., Рудник В.І. та Катериняк М.П., які були учасниками Педагогічних читань, приймали участь в роботі Творчих майстерень, обговореннях та спільних зустрічах.
Особливо цікавою була зустріч з академіком П.Ш. Амонашвілі людиною великого серця і унікальним вченим.
   “Кожен із нас є творцем свого субєктивного, освітнього поля, в яке вводимо дітей або окрему дитину. Сила і якість впливу цього поля залежить від нашої особистості та нашої культури”, - стверджував Лицар Гуманної Педагогіки.
   Багато вражень та нових ідей привезли наші викладачі з Києва. На читаннях панувала атмосфера дружби і взаєморозуміння. Учасники спілкувалися, налагоджували зв'язки.
Викладач, Бойко О.І. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook