День Першокурсника в Ірпінському економічному коледжі

21 вересня 2015 року

     Днями на стадіоні відокремленого підрозділу університету «Ірпінський економічний коледж» відбулося традиційне спортивне свято – День першокурсника.

     Студентів-першокурсників привітали представники адміністрації, профспілкового комітету, організатори свята і побажали міцного фізичного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів, нових яскравих перемог і звершень.
     На початку свята всі учасники виконали колективну «Руханку» та флеш-моб «Україна – єдина, сильна, вільна країна», вибудувавши імпровізаційну карту України, а потім продемонстрували яскраві видовищні виступи, що були підтримані палкими оплесками глядачів, учасників змагань та вболівальників.

     Програма заходу видалася вельми насиченою ще й різноманітними конкурсами. Тут змагалися за найкращий плакат «Україна – понад усе!», у виконанні стройових пісень та девізів за темою «Україна – у серці моєму», конкурсі «Бойова тривога», а також підтягуванні на перекладині, віджиманні у положенні «лежачи від лавки», спортивно-ігровій естафеті, перетягуванні линви. У конкурсі «Кегельбан» за звання найкращих боролися капітани команд першокурсників та куратори студентських груп.

Валентина Вдович,
заступник директора коледжу


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook