Першокурсники позмагалися у спорті

30 серпня 2015 року

     29 серпня в університеті пройшли спортивні змагання серед першокурсників. Студенти демонстрували свою майстерність у міні-футболі, стрітболі, парковому волейболі та легкій атлетиці. Зі вступом до університету та відкриттям змагань учасників привітали проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Віталій Коваленко, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко та колектив кафедри.

     Турнір першокурсників розпочався легкоатлетичною естафетою. У ній брали участь 7 жіночих та 9 чоловічих команд. Серед дівчат перемогу одержала збірна команда у складі Софії Корнійчук, представниці агробіологічного факультету, Юлії Кочерги і Вікторії Бондаренко - ветеринарного факультету та Аліна Ващенкоюридичного факультету. У чоловіків перемогла команда факультету конструювання та дизайну, яку представляли Валерій Олексенко, Сергій Креницький, Сергій Власюк, Вадим Криворученко.

     На відкритому баскетбольному майданчику відбулися ігри зі стрітболу. В першості змагалися 8 команд. Перемогу одержав факультет інформаційних технологій. Друге місце посіла команда факультету аграрного менеджменту. Бронзовими призерами стали гравці факультету конструювання та дизайну.

     На футбольному майданчику зі штучним покриттям відбулися баталії з міні-футболу. Традиційно в міні-футбол грала найбільша кількість команд - 14. В запеклій боротьбі одержала перемогу команда конструювання та дизайну. Срібними призерами стала команда тваринництва та водних біоресурсів, а третє місце вибороли хлопці з юридичного факультету.

     Змагання з паркового волейболу проходили на відкритому волейбольному майданчику. Серед змагань першокурсників парковий волейбол за популярністю посів друге місце. В цьому виді спорту змагалися 10 команд. Після трьох годин боротьби було визначено переможця. Ним стала збірна команда з факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології і юридичного факультету. Друге місце посів агробіологічний факультет, а третім став факультет ветеринарної медицини.

     Змагання організовували та судили викладачі та співробітники кафедри фізичного виховання. За що їм велика подяка.

Віталій Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook