Шановні студенти та співробітники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

2 березня 2025 року

 

04 березня 2025 року об 11:50 у змішаному форматі відбудеться гостьова лекція на тему: “Особливості технології та складу ягідних чаїв оздоровчого призначення”.

Спікер - Сергій Лєонов, співвласник, керуючий партнер "Naturovy"

Онлайн зустрічаємось за посиланням ZOOM:

https://us04web.zoom.us/j/5733633138?pwd=cDBTVDhqZzN5TDRHSkJ6MzBobWYxUT09

Ідентифікатор: 573 363 3138

Код: UW1XNm

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook