Для продовження навчання вони обрали НУБіП

11 серпня 2015 року

 11 серпня. Напередодні літнього вирівнювального семестру ректор університету Станіслав Ніколаєнко зустрівся з нинішнім студентським поповненням з числа випускників навчальних закладів І—ІІ р. а. Цього року студентами університету стали понад 450 випускників технікумів і коледжів — як тих, що входять у структуру НУБіП, так й інших вищих навчальних закладів.

 
Станіслав Ніколаєнко представив студентам основні положення програми розвитку «Голосіївська ініціатива—2020», яка відкриває вишу і його вихованцям великі перспективи, керівництво і структуру університету. Він зазначив, що вони  зробили правильний вибір: той, хто прагне здобути справді якісну освіту, зможе реалізувати це прагнення на всі 100 відсотків. І в цьому свою роль відіграє висококваліфікований науково-педагогічний колектив університету. Ось тільки не слід забувати, що не можна допомогти тому, хто цього не хоче! 
 
Студентство вітали також перший проректор Ігор Ібатуллін та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.
 
 
Начальник навчального відділу Оксана Зазимко озвучила умови і перебіг  літнього вирівнювального семестру: випускники навчальних закладів І—ІІ р. а., зараховані до університету на другий — третій курси, вивчають дисципліни, яких вони не вивчали, і складають відповідні іспити. До речі, за вісім років існування цей семестр цілком себе виправдав: ті, хто його пройшов, стають визнаними лідерами у навчанні і громадському житті. 
 
Чимало випускників Мирогощанського аграрного коледжу обрали для продовження навчання саме НУБіП. Цікавлюся, чому. Адже не так далеко Тернопіль, Рівне і Луцьк з їх вишами набагато ближче, ніж Київ. А тому що продовжувати навчання за спеціальністю «енергетика та енергетичні системи в АПК», яку ми почали опановувати в коледжі, краще в Національному університеті біоресурсів і природокористування, каже  Роман Пшеничний. Тут навчальна база одна з кращих в Україні, та й перспективи працевлаштування набагато ліпші. Цю думку поділяють і його товариші Анатолій Федорчук та Іван Шупрудько.
 
Завтра розпочинаються заняття на всіх факультетах та в інститутах. З інформацією про їх перебіг можна ознайомитися на університетському та факультетських сайтах.
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook