Студенти кафедри громадського здоров’я та нутриціології відвідали щорічний Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH
19 вересня бакалаври спеціальності «Громадське здоров’я» (ОП «Нутриціологія здорового харчування») та магістри освітньої програми «Нутриціологія» спільно із студентами інших спеціальностей факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH.
Форум FoReCH є найбільшою професійною подією сегмента HoReCa в Україні, його експозиційна площа – близько 13 000 кв. м, а кількість компаній- експонентів – біля 250.
На виставці були представлені кілька тематичних напрямів, проте майбутніх дієтологів найбільше зацікавили різноманітність продуктів харчування і напоїв, екзотичні види м’яса та морепродуктів, делікатесні сири, кондитерські вироби, презентація роботи кавових машин, та приладів для приготування різних страв.
Тут були представлені виробники кавового обладнання, машин для обробки м’ясної продукції, сиров’ялення, пекарень, кухонь, виробники посуду, пакувальних матеріалів, спецодягу, професійного інвентарю.
Зацікавили відвідувачів виставки кухонна техніка, столові прибори та аксесуари для сервірування столу, посуд еліт-класу і страви для приготування в СВЧ.
Живого й інтерактивного характеру форуму додали низка професійних конференцій, воркшопів, баттлів, які FORECH проводить у колаборації зі своїми постійними партнерами.
Пошановувачів кави та гастрономії зібрали майстер-класи від шефів на стендах учасників, баттли бариста.
Зокрема, студенти познайомилися з процесами:
випікання хлібобулочних виробів у конвекційній печі Retigo vision (Чехія);
одночасного приготування декількох страв у пароконвектоматі E Rational iCombi Pro (Україна);
скуштували натуральні рідкі і розсипні фруктові чаї і сиропи Bon Classic (Україна) та шоколад ТМ Irca (Італія);
познайомилися з функціональним і ергономічним одноразовим екопосудом Greenpac (Україна) та сучасним екологічним пакуванням Paperbag (Україна);
з асортиментом і виробництвом фруктових та овочевих чіпсів ЕКО ЧІПСИ (Україна);
з асортиментом крафтового пива, сидру, енергетичних напоїв, комбучі, квасу, лимонадів від ТОВ Волинський бровар (Україна);
познайомилися з продукцією РФА ЕКОТРЕЙД, екологічним одноразовим посудом із сировини на основі кукурудзяного крохмалю;
Бакалаври спеціальності «Громадське здоров’я» (ОП «Нутриціологія здорового харчування») та магістри освітньої програми «Нутриціологія» висловлюють щиру подяку Дирекції FoReCH за запрошення та деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України за можливість, завдяки співпраці з грандами сучасних технологій, стати учасниками форуму, який визначає майбутнє харчової та ресторанно-готельної індустрії.
Альона Альтанова,
доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології