Вчена рада НУБіП України

24 червня 2015, 14:00
Корпус 10, аудиторія 228

     24.06.2015 р. в 228 ауд. корп. № 10 о 14-00 год. відбудеться засідання вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., проф. Ніколаєнко С.М.
2. Про обрання за конкурсом на заміщення посад (таємне голосування).
3. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
4. Наукова доповідь на тему: «Міжнародні та національні аспекти науково-інноваційної діяльності в сфері супутникового агромоніторингу». Доповідає завідувач кафедри комп’ютерних наук, д.т.н., проф. Шелестов А.Ю.
5. Звіт про виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік. Доповідає декан юридичного факультету, к.ю.н., доц. Яра О.С. Співдоповідачі: начальник НДЧ, д.с-г.н., доц. Отченашко В.В., начальник навчального відділу, к.т.н., доц. Зазимко О.В., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доц. Іщенко В.В., т.в.о. начальника ПФВ Костюк Т.О.
6. Про план підготовки до проведення свята «День знань». Доповідає директор Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доц. Коваленко В.П.
7. Про виконання плану роботи та рішень вченої ради за 2014-2015 н. р. Доповідає учений секретар, к.е.н., доц. Барановська О.Д.
8. Про затвердження Етичного кодексу науково-педагогічного працівника НУБіП України. Доповідає начальник відділу кадрів, к.пед.н., доц. Михайліченко М.В.
9. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., проф., академік НААН України Кваша С.М.
10. Різне.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook