Відбулося чергове засідання секції МОН України за фаховим напрямом «Агропромисловий комплекс, лісове і садово-паркове господарство, ветеринарія»

27 травня 2015 року

 Нещодавно на базі нашого університету відбулося вже традиційне засідання секції Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Агропромисловий комплекс, лісове і садово-паркове господарство, ветеринарія» наукової ради міністерства. 

 
Секція зібралась з метою затвердження результатів експертизи анотованих звітів за завершеними у 2014 р. науково-дослідними роботами. 
 
Засідання секції відкрив її голова – перший проректор НУБіП України, академік Ігор Ібатуллін, який оголосив порядок денний та проінформував присутніх про порядок і особливості цьогорічної експертизи звітів. На розгляд членів секції були представлені експертні висновки з бальною оцінкою. Результати експертизи після жвавого обговорення були одноголосно затверджені.
 
Значна увага була приділена питанню ротації експертів секції. Так, з пропозиціями виступили заступник голови секції Володимир Отченашко і представник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету Кирило Голобородько.
 
На завершення Ігор Ібатуллін поділився планами щодо організації проведення конкурсного відбору проектів фундаментальних і прикладних досліджень на 2016 р. та побажав всім успіхів у спільній науковій роботі.
 
 
В. Самсонова
начальник науково-організаційного відділу НДЧ
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook