Літня школа на факультеті ІТ: TechHope Transitions Summer School

8 липня 2024 року
З 01 по 12 липня 2024 року на факультеті інформаційних технологій проходить TechHope Transitions Summer School. Дана літня школа проводиться в рамках співпраці із американською організацією TechHope Transitions, метою якої є сприяння перетворенню України на модель гендерної рівності та сталого розвитку в міжнародній ІТ-спільноті.

Програма університетського інкубатора TechHope Transitions (THT) – це стратегічне партнерство між THT та Національним університетом біоресурсів і природокористування України, яке стало можливим через зусилля Олени Глазунової, проректора з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації та доцента кафедри економічної кібернетики Марини Негрей. Ця співпраця спрямована на використання сильних сторін обох організацій для створення сприятливого середовища для студентів ІТ-спеціальностей, заохочення інновацій та лідерства. Загальна мета – забезпечити не лише успіх й довгострокову стійкість програми, використовуючи досвід та знання, отримані протягом усього життєвого циклу інкубатора.

Впродовж першого тижня студенти мали можливість послухати презентації успішних американських програмістів та проєкт менеджерів, а також розпочати роботу над власним ІТ проєктом. Основними темами дискусій були Secure Development Lifecycle, Principles and Practice of IT Project Management, Agile, Iterative, and Waterfall Principles and Values, Secure Coding та Integrating Technical and Behavioral Aspects in IT Project Management.
Модерує проведення літньої школизі сторони НУБІП України, допомагає студентам розібратися з завданнями Вадим Шкарупило, відповідальний на факультеті за міжнародну діяльність.

Літня програма TechHope Transitions та стартовий воркшоп є невід'ємною частиною ініціативи "Університетський інкубатор", яка має на меті розширити можливості студентів, надаючи їм практичний досвід, менторство та доступ до найсучасніших ресурсів. Беручи участь у цих програмах, студенти отримають безцінні навички, знання та можливості, що сприятимуть трансформаційному впливу на ІТ-сектор та сприятимуть гендерному розмаїттю та інклюзивності.

Навчання триває. Ми бажаємо успіхів студентам і дякуємо нашим американським партнерам за співпрацю!

 

Наталія Клименко,
заступник декана
факультету інформаційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook