Тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту

4 травня 2015 року

     У рамках проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту викладачами відокремленого підрозділу "Ніжинський агротехнічний інститут", коледжу та інструкторами-волонтерами громадської організації "Білі берети" (Н. Нос, О. Максимець) проведено ряд виховних заходів: конкурс плакатів, тематичну виставку науково-популярної літератури, лекторій під рубрикою "Це повинен знати кожен" та "Безпека харчування", міні-лекторії з основних правил пожежної безпеки (електробезпеки) та використання первинних засобів пожежогасіння, правил евакуації під час пожежі й майстер-клас з основ тактичної медицини.

    

     "Хочеться вірити, що дана навчально-роз’яснювальна робота не буде марною, а подібні заходи стануть своєрідним поштовхом для пізнання глибини такого простого та водночас важливого поняття, як безпека в наш надзвичайно складний час. Чим більш скоординованими та обдуманими будуть ваші дії, тим більш позитивними будуть наслідки тієї чи іншої надзвичайної ситуації" – зазначила волонтер Наталія Нос.

     Почуте й побачене на території бойових дій на Сході країни, досвід волонтерства, оцінка стану справ у нинішньому суспільстві та ще багато цікавих і надважливих тем були озвучені Олександром Максимцем та Наталією Нос на зустрічі.

     На завершення вони побажали всім присутнім бути волонтерами в широкому сенсі, допомагати тим, хто цього потребує найбільше, не бути байдужим до долі своєї країни, бо із струмочків маленьких добрих справ виростає ріка, здатна знести на своєму шляху зло, підступність, агресію.

     Для закріплення знань та візуалізації матеріалу викладачі підготували інформаційний стенд для студентів.

     Подібні заходи є актуальними й необхідними, адже під час їх проведення студенти не тільки запам’ятовують правила безпечної поведінки, але й вчаться активно їх застосовувати в побуті та під час відпочинку.

Лукач Василь Степанович,
директор Ніжинського агротехнічного інституту


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook