Шосткинська районна державна адміністрація вдячна НУБіП за підготовку високваліфікованих кадрів для сільського господарства

18 квітня 2015 року

    

     На адресу ректорату університету надійшов лист подяки від Шосткинської районної державної адміністрації Сумської області.   

   Від імені колективу тимчасово виконуючий обов’язки голови адміністрації В.М. Ждаміров висловив вдячність керівництву, професорсько-викладацькому складу вишу за плідну роботу з професійної підготовки фахівців сільськогосподарського виробництва.

     Так, вихованець університету – випускник факультету конструювання та дизайну Артем Сметана – достойно продовжує хліборобські традиції своєї родини в районі. Трудову діяльність він розпочав 2 квітня 2014 року на посаді головного інженера-механіка товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Лан», що на Сумщині. А з 1 лютого 2015-го його призначено директором цієї агрофірми – одного з флагманів агропромислового комплексу Шосткинщини.

    За цей час, А.М. Сметана зарекомендував себе вмілим організатором сільськогосподарського виробництва, підготовленим фахівцем, проявив високоосвіченість, порядність та добросердечність. А ще – завоював авторитет і повагу колег та керівництва району.
     Тож колектив Шосткинської РДА зичить університету всіляких гараздів та подальших успіхів у благородній справі – підготовці висококваліфікованих кадрів для українського села.

     Переконані, що НУБіП і надалі копіткою повсякденною роботою буде високо тримати прапор української вищої школи з тим, щоб збулися кращі надії народу і наша Батьківщина по праву стала житницею Європи і всього світу.
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook