Участь у III-ІTODAYWUNU форумі «Розвинемо ваші навички у сучасних ІТ-напрямках»

7 березня 2024 року

1   Швидкий розвиток суспільства та технологій вимагає постійного оновлення знань та методик навчання. Підвищення кваліфікації дозволяє викладачам бути в курсі останніх тенденцій у своїй галузі та використовувати передовий досвід у навчанні студентів. Internet of Things стає все більш важливим компонентом сучасного життя, охоплюючи різні сфери, від побутових пристроїв до виробництва та охорони здоров'я. 

    У цьому контексті з 26 лютого по 1 березня 2024 року завідувач кафедри «Електротехнологій та експлуатації енергообладнання» Колодійчук Л.С. прийняв участь у форумі "ITodayWUNU", який проводився у змішаному форматі. Захід проводився для тих викладачів, хто хоче орієнтуватися у сучасних особливостях світу ІТ та прагне застосовувати нові підходи у формуванні навчальних програм.

   Насичений тиждень практичної та теоретичної роботи, зустрічі з менторами ІТ-компаній та представниками кафедри інформаційно-обчислювальних систем і управління ЗУНУ. Зокрема, програма форуму включала теми: “Розумні речі – від простої ідеї до Індустрії 4.0”; “Як штучний інтелект впливає на роботу: досвід ІТ-компаній”; “Комп'ютерний зір”; “Ігри та штучний інтелект” тощо.

2     Вважаємо, що підвищення кваліфікації викладачів у галузі комп'ютерних технологій є ключовим фактором для забезпечення якісної освіти, а також для підготовки студентів до викликів і можливостей цифрової епохи.

    За участь у форумі отримано СЕРТИФІКАТ ПРО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ.

Підготував зав. кафедри Любомир Колодійчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook