У центрі уваги ректорату – якість навчального процесу, відновлення третього корпусу і завершення посівної кампанії

6 квітня 2015 року

 6 квітня відбулося засідання звуженого ректорату. Традиційно участь у ньому беруть представники деканського та директорського корпусу. Цього разу  – декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Микола Доля.

 
На початку засідання ректор Станіслав Ніколаєнко повідомив, що протягом тижня університет відвідають міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко та голова фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді України Юрій Луценко
 
Потому перейшли до розгляду порядку денного. І розпочали його з поточних питань. Так, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін проінформував про хід оформлення документів для будівництва житлового будинку. Він зазначив, що сьогодні будуть взяті проби грунту з території будівництва для проведення аналізу грунтових вод. Окрім цього, охоронники університету отримала нові комплекти форми. Триває  ознайомлення молоді з культурно-історичними пам’ятками України - 75 студентів відвідали минулої суботи Києво-Печерську лавру.
 
Результатами візиту до Києво-Могилянської академії поділився проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Він спільно з навчальним відділом вивчав досвід організації визначення студентами дисциплін за вибором. Також Сергій Миколайович повідомив про завершення підготовки інформації для участі в рейтингу  університетів ТОП-200 та хід рейтингового оцінювання гуртожитків. 
 
Радник ректора Дмитро Войтюк розповів про переговори з представниками компанії «Агропродінвест» щодо запровадження виробництва українського комбайну спільно з фінською корпорацією Sampo. Наразі досягнуто певних домовленостей та ведеться робота з державними органами влади.
 
На засіданні розглянули і господарські питання. Про хід відновлення 3-го корпусу  поінформував проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. З його слів, триває монтаж металочерепиці та розчищення внутрішніх приміщень. Протягом тижня будуть запропоновані ескізи в’їзних арок на територію університету з боку 8-го корпусу та проспекту Науки.
 
Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на весняно-польові роботи в навчально-дослідних господарствах університету. На цьому тижні планується завершувати посівну кампанію та вирішити питання з підживленням і захистом посівів. Окрім того, відбулася нарада з аспірантами щодо поліпшення вивчення іноземних мов. За її результатами Рада аспірантів готує відповідні пропозиції.
 
Про виконання доручень ректора та завдання на поточний тиждень доповіли керівники відділів кадрів – Микола Михайліченко, планово-фінансового – Наталія Дробот, навчального – Оксана Зазимко, директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов.
 
Підсумовуючи сьогоднішнє засідання, ректор Станіслав Ніколаєнко доручив проректору Сергію Кваші та начальнику навчального відділу Оксані Зазимко вести постійний контроль за якістю навчального процесу та відвідуванням студентами занять. А начальнику відділу кадрів Миколі Михайліченку – проведення конференцій трудових колективів щодо обрання керівників структурних підрозділів. Проректор Андрій Кудін отримав доручення забезпечити службу харчування овочами власного виробництва - вирощеними в НДГ університету.
 
Також були розглянуті й інші питання життєдіяльності університету.
 
Дeниc Рyдeнь
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook