Бізнес-тренінг на факультеті аграрного менеджменту

30 березня 2015 року

     На факультеті аграрного менеджменту пройшла 2-денна серія семінарів під назвою: "How to be successful in business and life", які проводили успішні американські практикуючі бізнес-тренери: Wayne Morris, Chris Taylor, Chris Galanos.

     На семінарах було розглянуто багато цікавих і актуальних питань. В перший день розглянули наступні теми: 

  • мораль та успіх: чи можливо поєднати ці два поняття в сучасних економічних умовах України?;
  • сім принципів успішного управлінця;
  • лідерство: яким має бути хороший менеджер як особистість?;
  • стилі управління, переваги та недоліки.

     Також, в цей день провели практичний семінар, де було продемонстровано на прикладі конкретної компанії, як можна поєднати моральні принципи та успіх. Студенти під час ситуаційної гри побачили, як саме функціонують організації з різними стилями управління та в чому їх суть.

Наступного дня на семінарі було розглянуто такі питання:

  • резюме – як правильно складати, на що роботодавці звертають увагу, які головні помилки та складнощі можуть виникати при його складанні;
  • співбесіда – як готуватись, як себе поводити під час проведення співбесіди, на що слід звернути особливу увагу;
  • практичний семінар по маркетингу.

     Підсумком дводенного навчання стало вручення студентам сертифікатів про проходження курсу семінарів. Для того, щоб закріпити отримані знання, було проведено конкурс на найкраще резюме. Студенти отримали завдання скласти резюме, які потім будуть надсилатися до центрального офісу компанії «Campus» в США на перевірку, і п’ять студентів-переможців матимуть можливість знову прийняти участь в наступних тренінгах в травні під час приїзду тренерів в Україну.

     По завершенню навчання в деканаті факультету аграрного менеджменту бізнес-тренери зустрілися із директором навчально-наукового центру міжнародної діяльності Ткачуком В.А. та в.о. декана факультету аграрного менеджменту Остапчуком А.Д. Під час зустрічі обговорили можливості майбутньої співпраці факультету аграрного менеджменту і представниками американської компанії «Campus» та вручили подяки організаторам тренінгу.

О. Новак,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
М. Закатюра,
студентка 4-го курсу факультету аграрного менеджменту

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook