Вітаємо з успішною акредитацією ОПП «Економіка підприємства» другого (магістерського) рівня вищої освіти!

18 січня 2024 року

12.12.2023 року на черговому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти одноголосно було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» другого (магістерського) рівня вищої освіти ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

Позитивне рішення про акредитацію було підтримане і членами експертної групи, і членами галузевої експертної ради, і радою Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти! Це черговий раз підтверджує належний рівень якості забезпечення освітнього процесу, ефективність комунікацій зі стейкхолдерами, прозорість взаємодії зі здобувачами вищої освіти тощо.

Дякуємо за високу оцінку освітньої програми і за висококваліфіковану роботу експертній групі, галузевій експертній раді та Національному агентству із забезпечення якості вищої освіти! Цей успіх є результатом праці гаранта, робочої групи, колективів кафедр разом із плідною роботою адміністрації факультету та інституту, здобувачів вищої освіти, а також всіх зацікавлених осіб.

Вітаємо гаранта ОПП «Економіка підприємства» Галину ХРИСТЕНКО, робочу групу, завідувача кафедри економіки і менеджменту Ірину ГУРСЬКУ, декана факультету економіки і природокористування Любов ЯРЕМУ та всіх, хто долучений до процесу підготовки фахівців за даною освітньою програмою з успішним результатом!

Дякуємо Національному університету біоресурсів і природокористування України за підтримку, професійні консультації,  участь у зустрічах з експертною групою, діях та рішеннях, які привели до позитивної оцінки нашої діяльності!

Навчальний відділ

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook