На засіданні кафедри розглянули нагальні питання її функціонування

15 листопада 2023 року

На засіданні кафедри, що відбулось 15 листопада, розглянули нагальні питання її функціонування, зокрема вибори на посаду НПП, підготовку до зимової сесії та Дня відкритих дверей, рейтингові показники НПП кафедри.

На підставі рішення засідання кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка (протокол № 5 від 15 листопада 2023 року), у відповідності до конкурсу, який оголошений наказом від 03.11.2020 р. № 1854 на заміщення посади доцента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, доцент Куліда Марія Анатоліївна рекомендована на посаду доцента кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Було розглянуто та детально обговорено успішність студентів, які здобувають знання з дисциплін, які читаються на кафедрі. Зауважено, що заняття у очному форматі відвідують близько 80 відсотків студентів у кожній з груп, тому не всі студенти зможуть здати сесію вчасно.

Обговорено питання стосовно участі НПП кафедри у забезпеченні відвідин абітурієнтами підрозділів кафедри, зокрема, навчальних аудиторій та лабораторій, визначено відповідальних осіб.

Детально розглянуто рейтингові показники кожного НПП кафедри. Було актцентовано увагу на необхідності доопрацювати окремими НПП рейнингової форми.

Юрій Харкевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook