Презентація проєкту «Практики соціальної та економічної інклюзії в ЄС»

15 листопада 2023 року
  13 листопада 2023 року в Національному університеті біоресурсів, природокористування України координатор проєкту, д.е.н., член-кореспондент НАН України, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук презентувала проєкт «Практики соціальної та економічної інклюзії в ЄС». Реалізація проєкту буде здійснюватися за підтримки Ерасмус+ напряму Жана Моне в рамках реалізації проєкту № 101127466 – EPSEI – ERASMUS-JMO-2023-HEI-TCH-RSCH «EU Practices of Social and Economic Inclusion» (EPSEI).

  Учасників зібрання привітав проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку НУБіП України, д.е.н., професор Вадим Ткачук та закцентував увагу на важливості вивчення досвіду Європейського Союзу щодо інклюзивної політики. Вадим Ткачук побажав плідної роботи команді проєкту, успішної його реалізації та розповсюдження інклюзивних практик серед наукової та освітянської спільноти України.

  До участі у заході були запрошені науковці, представники бізнесу, неурядових організацій, органів державної влади, керівництво та співробітники університету, аспіранти, студенти, а також інші зацікавлені особи.

  

  Лідія Шинкарук, як координатор проєкту, подякувала колективу Національного Еразмус+ офісу в Україні (https://erasmusplus.org.ua) та Петру Крайніку, координатору напрямку Жана Моне, за високофахові консультування щодо проєкту і наголосила, що розвиток економічної інклюзії набуває свого значення в сучасних умовах, оскільки передбачає збалансований розвиток економіки з урахуванням потреб ринку праці, захисту навколишнього середовища тощо. Крім того, соціальна інклюзія спрямована на всебічний розвиток людини незалежно від її фізичних чи інших обмежень. Вивчення досвіду ЄС у цьому випадку та його поширення серед студентів закладів вищої освіти та інших зацікавлених сторін є необхідною складовою формування розвиненого соціально відповідального суспільства.

Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook