Вступна кампанія 2024: думки потенційних абітурієнтів

10 листопада 2023 року
   Продовжуємо знайомити вас з прекрасними молодими людьми, які приїхали до НУБіП на перший в цьому навчальному році День відкритих дверей. Хтось тільки обирає для себе виш і знайомиться з кращими можливостями, хтось – вже давно придивляється до нашого університету і приїхав побачити його на власні очі.

  • Олександр Бабенко, школа № 132, м. Київ:

— Як ви думаєте, куди йти хлопцю, у якого і прадід енергетик (свого часу керував РЕС), і батько працює в цій сфері? Правильно, тільки сюди ж, в енергетику. Особливо зараз, коли після жорстоких обстрілів минулої зими кожен українець відчув значення цієї професії для країни і для кожної домівки. Лишилося зробити вибір вишу. Зараз обираю між Київською політехнікою і НУБіП. Побувавши в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження і побачивши його сучасні лабораторії і нещодавно обладнаний полігон розумних електромереж, думаю все ж опановуватиму спеціальність «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» тут.

  • Назар Кулібаба, школа-гімназія №179, м. Київ:

— Про НУБіП знаю давно: тут вчиться старша сестра. Вона вже в магістратурі, опановує транспортні технології. А я люблю відчувати в руках метал, працювати з ним. Тому розглядаю інженерну спеціальність і можливо щось пов’язане з 3D моделюванням. Поки ж свій вибір зупинив на механіко-технологічному факультеті. Вирішив здобувати класичну інженерну освіту, яка дасть гарний фундамент і згодом дозволить розширити спектр навичок. Час покаже, а можливостей для розвитку НУБіП, як виявилось, дає багато.

Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook