Визначено переможців І туру Всеукраїнської олімпіади напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

11 березня 2015 року

      10 березня 2015 року на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами».
      До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу освітнього рівня «Бакалавр» відповідного напряму підготовки та студенти 1 курсу магістратури. До складу комісії по перевірці результатів робіт входили співробітники кафедри  автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка: д.т.н., професор Шворов С. А., к.т.н., доцент Решетюк В. М., к.т.н., доцент Болбот І. М.

 

Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців

     З напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

  • І місце – Ігнатьєв Антон;
  • ІІ місце – Парасотка Владислав;
  • ІІІ місце – Даюк Олександр.

 
     Зі спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами»:

  • І місце – Сизонюк Олександр;
  • ІІ місце – Кот Роман;
  • ІІІ місце – Гондарук Сергій.

     Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з напряму підготовки «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та спеціальності «Автоматизоване управління технологічними процесами», котрий відбудеться на базі Національного університету харчових технологій 20-22 квітня 2015 року.

Дудник А.О.,

заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook