Опікуватися конкретними справами

10 березня 2015 року

 10 березня відбулось чергове засідання звуженого ректорату. На порядку денному був стан виконання доручень ректора за минулий період та визначені завдання на поточний тиждень.

 Так, проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про роботу групи проектантів над можливими варіантами внутрішнього оздоблення третього корпусу. До речі, перша партія металочерепиці вже завезена, і розпочалися роботи по її укладанню. Стартував і місячник з благоустрою території університету. Усі служби проректора, директори і декани разом з студентським самоврядуванням активно беруться до облаштування територій, прилеглих до корпусів та гуртожитків. Також продовжується робота над проектуванням їдальні у 12-му корпусі.

 Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко повідомив про готовність документів з придбання матеріалів для забезпеченням умов охорони праці, що передбачені колективним договором.

 Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Андрій Кудін доповів про завершення підготовки договорів з інвесторами щодо будівництва житлового будинку.

 Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на поточній діяльності, зокрема проведенні посівної кампанії в навчально-дослідних господарствах, підготовці положення про рейтинг корпусів і гуртожитків, контролю за впорядкуванням земельної документації.

 Про роботу відділів і плани на тиждень доповіли їх керівники – кадрів Микола Михайліченко, планово-фінансового Наталія Дробот, юридичного Андрій Бова, навчального Оксана Зазимко, заступник головного бухгалтера Лариса Ковальова, директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук та начальник військової кафедри Анатолій Есаулов.

 Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд чергових доручень. Так, вченому секретарю Оксані Барановській - готувати засідання вченої ради, на якому, окрім іншого, будуть заслухані звіти відповідальних по виконанню плану реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» на поточний рік. З цією метою буде створена комісія, яка перевірить стан його виконання. Проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші – розробити детальний план з проведення профорієнтаційної роботи. Це питання буде розглянуте на нараді 13 березня та заслухані звіти керівників факультетів і інститутів, де має місце незначний конкурс вступників. Також Сергій Миколайович відповідає за проведення Дня відкритих дверей. 11 березня відбудеться зустріч керівництва університету зі старостами груп 1-го курсу. Організація заходу покладена на начальника навчального відділу Оксану Зазимко. Сергій Кваша спільно з спеціалістами цього відділу також опікуватимуться консультаційними пунктами, координуватимуть роботу щодо поліпшення стану аудиторного фонду. До кінця року кожна кафедра має по-сучасному обладнати по одній аудиторії. 12 березня пройде нарада з поліпшення міжнародної діяльності, яку готує Вадим Ткачук. Валерію Іщенку доручено до 25 березня забезпечити монтаж металочерепиці на третьому корпусі. До цієї ж дати мають бути сплачені всі платежі по благодійному фонду. Продовжуються перемовини з членами уряду щодо виділення коштів на повне відновлення корпусу. Валерій Іщенко також готує проект зі створення пам’ятної алеї університету. На контролі начальника відділу кадрів Миколи Михайліченка – подача документів та організація проведення виборів деканів та директорів ННІ.

 В навчально-дослідних господарствах тривають весняні польові роботи. З їх ходом та станом справ керівництво університету ознайомиться днями. Плануються відвідини НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка та Агрономічної дослідної станції.

 Також відбулася нарада щодо визначення відповідальних за конкретні проекти, які планується здійснити в університеті. Мова йде про зведення екологічного містечка, будівництво житлового будинку, гуртожитку, спортивного корпусу, обладнання аудиторій, лабораторій, їдалень, облаштування території тощо. Відповідний документ було розглянуто і схвалено та протягом двох днів до нього ще можна вносити уточнення.

 Д. Рyдeнь

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook