Свято весни на гуманітарно-педагогічному факультеті

6 березня 2015 року

     Напередодні свята 8 Березня колектив гуманітарно-педагогічного факультету зібрався, щоби разом зустріти весну та вшанувати жіноцтво. Тож цього дня жінок згадували у різних їх іпостасях – як матерів, дружин, бабусь, дівчат. Щодня вони проливають сльози і з надією чекають на своїх синів, братів, чоловіків, які відстоюють незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Хвилиною мовчання загал вшанував і загиблих внаслідок трагедії на шахті імені О.Ф. Засядька.


     З вітальним словом до представниць прекрасної половини нашого колективу звернувся декан факультету професор Василь Дмитрович Шинкарук
     З побажаннями миру, злагоди, щастя та добра він вручив подяки за високі досягнення в освіті та науці Людмилі Харченко, Світлані Сторожук, Наталії Костриці, Наталії Харчук, Світлані Амеліній, Оксані Івановій, Ользі Вощевській, Світлані Виговській, Людмилі Білан, Ользі Наконечній, Людмилі Омельченко, Ірині Майданюк та Аллі Біліченко. А голова профспілкової організації факультету Олександр Грабовський – подяки лаборантам кафедр.

     Справжньою окрасою став виступ дитячого музичного колективу «Ладоньки» під керівництвом професора Національної академії керівних кадрів, культури та мистецтв Світлани Миколаївни Садовенко. Учасниці колективу зачарували присутніх неперевершеним виконанням патріотичних пісень. Авторські віршовані рядки, що возвеличують жінку та Україну, подарував присутнім народний артист України, поет-пісняр Вадим Крищенко. Цю тематику продовжили кращі творчі колективи кафедри культурології. 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook