На факультеті ветеринарної медицини відбулися курси підвищення кваліфікації

27 лютого 2015, 12:00
Факультет ветеринарної медицини НУБіП України

Згідно навчально-тематичного плану і програми підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини в Навчально-науковому інституті післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2015 році в період з 16 по 27 лютого 2015 року на базі факультету ветеринарної медицини НУБіП України спільно з Державною ветеринарною та фітосанітарною службою України, Українською лабораторією якості і безпеки продукції АПК, Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики і ветеринарно-санітарної експертизи, Державним науково-контрольним інститутом біотехнології і штамів мікроорганізмів проведено підвищення кваліфікації начальників і заступників начальників, спеціалістів відділів головних управлінь ветеринарної медицини в областях України, управлінь ветеринарної медицини в районах та містах, спеціалістів регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини в областях, завідувачів хіміко-токсикологічними відділами, лікарів-токсикологів.
Метою післядипломної освіти лікарів ветеринарної медицини є задоволення потреб держави у працівниках із високим рівнем професіоналізму і культури, здатних компетентно та відповідально виконувати посадові функції, впроваджувати новітні технології, сприяти інноваційним процесам у галузі ветеринарної медицини шляхом забезпечення їх безперервного навчання.
Заняття з слухачами проводили відомі фахівці та вчені в галузі ветеринарної медицини.
27 лютого 2015 року слухачам курсів підвищення кваліфікації вручено дипломи з надією, що набуті знання допоможуть впровадити в галузь новітні досягнення науки, що сприятиме подальшому розвитку нашої країни.
Крім цього з слухачами була проведена профорієнтаційна робота їх було ознайомлено з правилами прийому до НУБіП України на 2015 рік та роздано інформаційний матеріал. Особливо наголошено, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України запрошує абітурієнтів на "День відкритих дверей", який відбудеться 28.03.2015 року за адресою: м. Київ, вул. Полковника Потєхіна, 16, навч. корп. № 12.
 

Бойко Г.В., координатор післядипломної освіти на факультеті ветеринарної медицини,

доцент кафедри фармакології та токсикології, кандидат ветеринарних наук


 


Вручення дипломів про підвищення кваліфікації
Хмельницький Григорій Олександрович, доктор ветеринарних наук, академік НААН України, професор
Бусол Володимир Олександрович, доктор ветеринарних наук, професор, академік НААН України
Сорока Наталія Михайлівна, завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, доктор ветеринарних наук, професор
Якубчак Ольга Миколаївна, завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, доктор ветеринарних наук, професор
Перегінець Юрій Ярославович, заступник начальника відділу державної інспекції Управління державної інспекції ДВФС України
Чумаченко Володимир Володимирович, доктор ветеринарних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу ДНКІБШМ
Малюк Микола Олексійович, кандидат ветеринарних наук, доцент
Поліщук Володимир Володимирович, кандидат ветеринарних наук, доцент
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook