Презентація теоретичної складової магістерської кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

31 травня 2023, 21:41

   29 травня 2023 р. кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України у дистанційному форматі організовано проведення презентації теоретичної складової магістерської кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

  Перед презентацією теоретичної складової магістерської кваліфікаційної роботи до здобувачів другого (магістерського) рівня звернувся завідувач кафедри професор М.М. Ільчук, який відмітив важливість проведення презентацій результатів дослідження в процесі підготовки магістерських робіт, оскільки студенти мають можливість отримати конструктивні рекомендації від досвідчених викладачів кафедри.

Гарант ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Березовська Л.О. акцентувала увагу на основних вимогах та нормах Положення про підготовку і захист магістерської кваліфікаційної роботи у НУБіП України та повідомила про порядок звітування здобувачів вищої освіти на засіданні кафедри.
В процесі представлення теоретичної складової магістерської роботи наукові керівники доповіли про стан виконання магістерських робіт їх підопічними, а здобувачі представили результати своїх досліджень.
Під час доповідей було висвітлено актуальність теми дослідження, мету, завдання, об’єкт, предмет дослідження та результати розділу 1 магістерської роботи, отримані шляхом опрацювання нормативних документів, навчальної, наукової й довідкової літератури та інших джерел.
Здобувачі критично проаналізували позиції різних авторів на проблеми, що мають безпосереднє відношення до тем їхніх робіт, визначили своє особисте ставлення до них, дали відповіді на запитання, що стосувалися їхніх досліджень, та в процесі обговорення отримали слушні рекомендації щодо їх удосконалення.
 
Людмила Березовська,
гарант ОПП «Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність»
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook