ПОЧАТОК ВЕСНЯНОЇ СЕСІЇ

7 травня 2023 року
05.05.2023р. розпочалася остання сесія  для студентів 4 курсу спеціальності: Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок відділення - Фінанси і кредит.

Багато емоцій, нервувань тому що в складний період – період воєнного стану, нестабільного електропостачання доводилося працювати студентам  і викладачам. Викладачі кафедри економіки роблять все можливе, щоб підтримати навчальний процес на високому рівні, підтримати студентів в цей непростий період життя. 

Студенти   2-х груп здали першій іспит з дисципліни «Лідерство та управління кар’єрою».
Приймали іспит викладачі кафедри економіки: к.е.н., доцент Нагорний Віталій Володимирович і старший викладач Коваленко Лариса Вікторівна.
 
 
Студенти відповіли на питання співбесіди змістовно, розкриваючи поняття «лідер», «коуч», «ментор», «життєві цінності» та їн., чим показали гарні знання, вміння працювати в команді, коректно поводитися в колективі, вірно складати резюме і супровідні листи. 
 
 
 
А ще отримали сертифікати з курсів: «Побудова успішної кар’єри» і  «Діалог та медіація. Шлях до порозуміння». 
 
 
 
Провчившись кілька місяців, студенти вийшли  на рубіжну лінію контролю, коли потрібно в стислій формі повторити все, що  вивчили з початку семестру. Комусь це вдається відносно легко, комусь складніше. Однак можна запевнити, в цей період серед студентів просто неможливо зустріти байдужих.
 
 
 
Студенти, які проживають за кордоном, оформили індивідуальний графік здавали іспит у форматі ZOOM.
 
 
Груповий аврал, добровільний домашній арешт, величезна кількість кофеїну – що відбувається із студентами? Чому весь колектив охопила одночасно і паніка, і активність? Дуже просто – в гості завітала пані «сесія»,  яку ніхто не чекає, але вона сама приходить в чітко зазначені терміни
Початок сесії в вузах означає мобілізацію студентських сил на повторення вивченого, і вивчення пропущеного. У процесі підготовки знання вкладаються в цілісну систему, і те, що раніше здавалося складним, стає простим і зрозумілим. Студенти набувають вміння викладати інформацію в стислій формі, складаючи чітку структуру відповіді завдяки платформі https://elearn.nubip.edu.ua/.
 
 
 
 
Всім хочеться побажати не зволікати із навчанням. На Вас чекає магістратура!  Йдіть  до своєї мети, долаючи на шляху всі перешкоди. Бо знання – це зброя, а коли ти обізнаний, то й озброєний, а перемога за тобою.
Тож успіху всім! Активного життя! І, звичайно, здорової конкуренції, покладайтеся на себе! Наснаги, терпіння і працелюбства, адже шлях тільки починається і працювати доведеться довго та наполегливо. А також обов’язково – успіху, шановне студентство!
                                                                                                      Лариса Коваленко
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook