Творчий вечір з Володимиром Васильовичем Гонським зі студентами гуманітарно-педагогічного факультету

1 травня 2023, 19:33

Наша вірність тим ідеям, за які голови поклали незабутні лицарі оружної боротьби за українську державність з часів 1917 - 1920 рр., буде найкращою пошаною до світлої пам'яті їх, до великого чину їхнього життя.
24 квітня 2023 року, до 125-річчя від заснування Національного університету біоресурсів та природокористування України та до Всесвітнього дня авторства та книги, з ініціативи ССО та деканату гуманітарно-педагогічного факультету було проведено творчий вечір. Запрошеним гостем став, український громадсько-політичний діяч, науковець, публіцист, бард, ведучий найбільших патріотичних протестних акцій, зокрема Мовного майдану, Євромайдану та заслужений діяч мистецтв України, Гонський Володимир Васильович.

Це була чудова можливість згадати та проговорити важливі політичні та історичні події з часів Першої світової війни та ключових постатей, яких радянський режим таврував нацистами та зрадниками.
Також згадували героїв Січових Стрільців і УПА, персоналій УНР, повстанців, які в той час вели боротьбу в підпіллі, героїв Майдану і ветеранів АТО. Також не могли оминути воїнів, які зараз захищають і повертають кордони нашої країни, серед яких є студенти та викладачі нашого університету.

Володимир Васильович демонстрував присутнім фото, на яких він проводив концерти на фронті, інклюзивні фото героїв тих часів, особливо цікаво було дізнатися і про внесок студентів Сільсько-господарської академії (нині Нубіп України), які також брали участь в боротьбі за незалежність України проти ворогів. Ще разом співали військово-національні пісні сьогодення: «Ой у лузі червона калина» та «Червона рута».
Це була чудова можливість приємно і корисно провести час студентству. Дякуємо організаторам та Володимиру Васильовичу Гонському за таку зустріч!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook