Визначився чемпіон Спортивних ігор серед студентів фахових коледжів НУБіП України

1 травня 2023 року
  З 27 по 29 квітня на території нашого університету відбулися Спортивні ігри студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначання 125-річчя заснування НУБіП України.

 

 

 

 

 

 

 

 

  На кафедрі фізичного виховання було влаштовано справжнє спортивне свято для учнів коледжів. Вони змагалися з семи видів спорту і вболівали один за одного. Діти мали змогу випробувати свої сили у: мініфутболі, волейболі, перетягуванні каната, настільному тенісі, шахах і військово-спортивному триборстві. Програма виявилася дуже насиченою, але учасники були задоволені організацією і супроводом змагань.
  29 квітня відбулося урочисте нагородження переможців і призерів Спортивних ігор.
  Збірна НУБіП України з чирлідингу подарувала гостям чудовий виступ. Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук звернувся до всіх гостей зі словом подяки, підвів підсумки змагань і запропонував цей спортивний захід зробити щорічним.
  Команди коледжів були нагородженні окремо з кожного виду спорту. Так Кубки з мініфутболу та шахів вибороли студенти Рівненського фахового коледжу. Ірпінський фаховий коледж отримав нагороди з трьох видів: волейболу серед хлопців і дівчат та військово-спортивного триборства. Ніжинський фаховий коледж став першим у перетягуванні канату. Заліщинський фаховий коледж виборов Кубок у настільному тенісі. Від ректора університету Станіслава Ніколаєнка краща футбольна команда отримала професійний футбольний м’яч. Від Федерації шахів і національного арбітра Івана Захарчука переможці шахових баталій були нагороджені медалями і пам’ятними призами у загальному і особистому заліку.
 
 
 
 
 
 
 
  У загальнокомандному підсумку перехідний Кубок отримав Ірпінський фаховий коледж. Відзнаку срібного призера було вручено Ніжину, а бронзового – Боярці. Інші фахові коледжі отримали таблички Учасника Спортивних ігор.
  Хочеться висловити щиру подяку усім, причетним до організації спортивного заходу. Особлива подяка директору студентського містечка Сергію Стецюку за оперативне розміщення гостей у гуртожитках нашого університету. Володимиру Євтушенку за трансфер колективів команд до НУБіП України, а директору служби закладів харчування Богдану Дубасу за смачне харчування гостей. Колективу кафедри військової підготовки на чолі із Валерієм Шевчуком за професійну організацію локації з військово-спортивного триборства. Колективу навчально-наукового центру виховної роботи і студентських справ за організацію і проведення шахового турніру, колективу кафедри культурології за звуковий та музичний супровід урочистого відкриття змагань, студентам-волонтерам спеціальності «Фізична культура і спорт» за допомогу у супроводжені гостей.
  Учасники змагань високо оцінили рівень організації та суддівства Спортивних ігор колективом кафедри фізичного виховання.
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook