Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК переможці міжнародного гранту в межах молодіжної програми USAID (Агенство США з міжнародного розвитку) «МРІЄМО ТА ДІЄМО»

28 квітня 2023 року

    На початку грудня минулого року стартував національний проєкт на конкурсній основі «СпівДія Ноут». В межах цієї ініціативи освітні заклади, неприбуткові організації та самозайняті особи України  мали можливість прийняти участь щоб отримати 20-30 ноутбуків з 5000 заявлених. Але ноутбуки змогли отримати не всі, а ті особи чи організації, які відповідали критеріям конкурсу та дійсно їх потребували. Саме їхні заявки містили вичерпне обґрунтування потреби та необхідні підтверджувальні документи.

Доценти кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Микола Ніколаєнко та Наталія Слободянюк взяли участь у Міжнародному гранті в межах молодіжної програми USAID (агенство США з міжнародного розвитку) «Мріємо та діємо» спільно з українською волонтерською платформою "СпівДія Ноут". 

    

Серед 4274 заявок на понад 50 тис. ноутбуків саме студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали 20 сучасних ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням Microsoft на загальну суму 700 тис. грн.

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізовувався в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», за підтримки Благодійної організації «Українська освітня платформа», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.                
       Хочемо подякувати організаторам за можливість взяти участь у проєкті, який дозволяє навчати та розвивати українську молодь у такий важкий час!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!! 

 

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook